Hvem er personen bag GentleManual

Mit navn er Mathias Toft, og jeg er personen bag wearerefined.dk / GentleManual. “Bloggen” har primært et fokus på livsstil, herremode og alt dertilhørenden. Det er en “blog” hvor jeg vælger alt det indhold som jeg synes er interessant. 

Jeg er en mand i starten af de 30 år. Jeg arbejder til daglig med digital- og social medie markedføring via mit bureau Refined Agency . Men jeg har en stor interesse for herremode, livsstil eller det gode liv. Jeg bosiddende på Fyn/Odense, og her bor med min hustru og vores søn.

Hvad sker der på “bloggen” og hvorfor skal du læse med herinde?

wearerefined.dk henvender sig til den moderne mand, der interesserer sig for livsstil, biler eller generelt alt til den moderne mand. Målet med denne side/”blog” er bl.a. at gøre herre blogs mere populære – derfor har jeg stort fokus på, at alt indhold skal være kort og informationsrigt.

På wearerefined.dk vil jeg prøve at tilføje nye indlæg på daglig basis. Indholdet er ting jeg ser, oplever eller finder her på internettet.

Brænder du inde med et spørgsmål eller to, er jeg altid villig til at komme med et svar.
Er du interesseret i et samarbejde, kan vi også finde ud af det.

Du kan altid komme i kontakt med mig, du kan blot sende en mail til gmd@wearerefined.dk eller finde min kontaktformular på bunden af”bloggen”.

Venlig Hilsen
Mathias T. Sørensen aka. GentleManual