10 fede solbriller til mænd

10 FEDE SOLBRILLER TIL MÆND (OG KVINDER)

Jeg har det lidt på samme måde med solbriller til mænd, som jeg har det med ure. Køb nu noget kvalitet! Lad vær med at gå på kompromis, og køb noget kvalitet og lækkert design.

Selfølgelig skal du ikke bruge dine3000 – 5000 kr solbriller på diverse festivaller, eller strandture.

Du har sikkert et par backup-solbriller liggende i din skuffe, så brug dem. Eller køb dig et par at din lokale solbrille-sælgere-der-snakker-48-sprog, næste gang du er på Tenerife eller Gran Canaria.

1: Ray-Ban Wayfarer / ca. 522 ,- / Find solbrillen her

no. 1: Ray-Ban Wayfarer. Fede og klassiske solbriller til mænd

Jeg ligger blidt ud, med et par helt klassiske solbriller. Det er nemlig de klassiske RayBan’s eller Wayfair solskindsbrillen som vi kender den. Det er helt klar også en af mine favoritter, med et simpelt design og fås i mange variationer, og passer til alle skjorter.

2: Ray-Ban Clubmaster / ca. 650,- / Find solbrillen her

no. 2: Ray-Ban Clubmaster. Fede og billige solbriller til mænd

Her er endnu et par “klassiker” fra Ray Ban, nemlig deres Clubmaster solbrille. Dette er også en af mine favoritter, og er en solbrille som jeg har haft meget glæde af. Vidste du forresten at Ray Ban startet i 1937 af firmaet Bausch & Lomb. Og blev solgt til italienske Luxottica Group for 640 millioner dollars.

3: Ralph Lauren / ca. 700,- / Find solbrillen her

no. 3: Ralph Lauren. fede og billige solbriller til mænd

Er du en af de mænd, som godt kan lide lidt “anderledes” solbriller – så er dette måske et par for dig?
Prisen for sådan et par vintage solbriller, er heller intet som bør vælte dit bidget, og så er de fede og har et sleek design.

4. Barton Perreira Meyer / ca. 3.050,- / Find solbrillen her

no. 4. Barton Perreira Meyer. Fede solbriller til mænd.

I modeindustrien er Barton Perreira kendt som en innovativ virksomhed, og det indtryk falder mig også ind når jeg bl.a. kigger på deres fede solbriller. Lige som så mange solbriller, så er dette par lavet i Japan, hvilket næsten er et større kvalitetsstempel end ‘Made in Italy’. Så er du til lidt mere kant end nr. 3 – så er det måske et par for dig.

5. Gucci GG0056S 002 / ca. 2.900,- / Find solbrillen her

no. 5. Gucci. Fede solbriller til mænd

Et modehus som du nok kender er Gucci, og man må sige at de har produceret deres del af solbriller. Nok vil vi fleste kende mange af dem som “knap så kønne” men denne model – den er jeg ret vild med. Så er du til deres klassiske design, uden at det bliver for meget, så vil du elske dem her.

6. Illesteva Wynwood Ace / ca. 1.825 / Find solbrillen her

no. 6. Illesteva Wynwood Ace. Fede solbriller til mænd

Så her vi her igen. Handlaver i Italien og designet i New York, og en solbrille som nok ikk er for alle. Men jeg synes bestemt at de er fede, anderledes og har noget specialt over sig. Trods deres korte eksistens, så er Illesteva et mærke man forbinder med kvalitet.

7. Tommy Hilfiger / ca 1.280 / Find solbrillen her

no. 7. Tommy Hilfiger. Fede solbriller til mænd

Du kender allerede Tommy Hillfiger. De er ikke kendt for at lave “kvalitets solbriller” men du får solbriller til en fornuftig pris. Samt så har de en masse forskellige varianter inden for en overkommelig pris. Disse her synes jeg bestemt er fede, og kunne snildt se mig selv gå med dem her.

8. Ray Ban Aviator / fra 555,- / Find solbrillen her

no. 8. Ray Ban Aviator. Fede solbriller til mænd

Så er vi tilbage til Ray Ban, og det er der en god grund til – fordi der er sikker en trucker gemt i dig. Så er du til det et morderne trucker-look med hurtigbrillen, så er disse bestemt et par for dig. Det er ikke den tradtionelle trucker brille – men de fås også i det normale look.

9. Oliver Peoples Gregory Peck / 2299,- / Find solbrillen her

no. 9. Oliver Peoples. Fede solbriller til mænd

Hvis du er en af dem med stor næse, så er et par Oliver Peoples solbriller et sikket valg. Eller har du lidt mere farve end en gennemsnits dansker, så vil jeg helt klart anbefale sådan et par, som set foroven. Men når alt kommer til alt, så tilføjer sådan et par Oliver Peoples, helt klart noget til dit hverdagslook

10. Thom Browne TB-108 / 4.999,- / Find solbrillen her

no. 10. Thom Browne. Fede solbriller til mænd

Vi kan ikke komme uden om Thom Browne. Selvom Thom Browne er i den dyre klasse, så får du helt klart et par solbriller som er en investering værd. Det er helt klart et par solbriller som både vil skabe opmærksomhed, men også et par som du vil blive utrolige glade for. Selvom små 5.000 kr mange penge, så kan jeg trøste dig med, at de ikke er de dyreste solbriller du kan få.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *