7 fede skjorter til mænd

7 fede skjorter til mænd – som passer til alt!

Det er er ingen hemmlighed at jeg synes danske mænd klæder sig grimt. (eller ca. 80% gør)
Når det kommer til mode eller stil blandt danske mænd, så ligger vi ikke nr. 1 i rækken over det folkefærd som der kigges mest efter.

Hvis du har været en tur i Italien, så ved du at mode og stil er noget helt andet dernede. Så her kommer jeg med 10 fede skjorter som du bør eje, og som kan kombineres med næsten alle bukser/jeans.

1.  NN07 Falk 5849 / 899,- / Hop til shoppen

NN07 Falk 5849. Fede skjorter til mænd

NN.07 eller No Nationality, er nok en af de brands som jeg synes bedst om. Her får du 100% kvalitet for pengende, samt tøj som altid sidder godt på kroppen. Så mit valg nr. 1. går helt klart på en denim skjorte, som alle mænd bør eje.

2. Eton Paisley / 1.499,- / Hop til shoppen 

 

Eton Paisley. Fede skjorte til mænd

Det Svenske mærke Eton kommer du ikke uden om, og Eton er kendt for at laver kvalitet, som holder i længere tid. Så før du hopper i H&M for at købe dig en ny skjorte – som du ved går i stykker efter 2-3 vask. Så bør du investere lidt flere penge på en kvalitetsskjorte. Denne Slim Fit Printed Paisley er en skjorte som jeg mener kan gå til alt.

3. Levi’s Pacific Check / 599,- / Hop til shoppen

Levi's Pacific Check. Fede skjorter til mænd

Jeg må indrømme, du kommer ikke langt hvis du ikke ejer en “skovmandsskjorte”. Fordi den ternet fætter, kan noget – selvom du ikke går i skoven. Uanset om det er somme, vinter eller efterår så kan du altid bruge en skjorte som denne.

4. Levi’s Barstow Western / 599,- / Hop til shoppen

Levi's Barstow Western. fede skjorter til mænd

Er du til cowboy looket, har du spillet lidt for meget Red Dead Redemption 2, eller vil du bare genre have en casual skjorte som passer til (næsten) alt. Så bør du gå ud og købe dig sådan en her. Skjorten som både fungere godt lukket, men også åben med en t-shirt inden under. Ja, eller under en blazer også. 

5. Ralph Lauren Oxford / 799,- / Hop til shoppen

Ralph Lauren Oxford. Fede skjorter til mænd

Normalt er jeg ikke til hvide skjorter, men hvis jeg absolut skal bruge en hvid – væger jeg altid en oxford skjorte. Jeg bruger dem både formelt, men også uformelt, da jeg synes det “rå” look giver en bedre kontrast, uanset om det er til alm. brug eller formelt. Så ejer du ikke en oxford skjorte, så skal du helt sikkert have såden en.

6. NN07 Sixten Garment Dyed / 999,- / Hop til shoppen

 

NN07 Sixten Garment Dyed. Fede skjorter til mænd

Så er vi tilbage til NN07, men denne gang er der knald på farven. Men det bør ikke skramme dig, faktisk bør du overveje en ekstra gang, hvorfor du ikke går i farver endnu. F.eks. sådan en pastelfarve som denne, vil passe perfekt til et mørkt jakkesæt, uden det bliver alt for meget.

7. BOSS Jenno Slim Fit / 799,- / Hop til shoppen

BOSS Jenno Slim Fit. Fede skjorter til mænd

Jeg elsker simpelthen sort. Minimalistisk, er ordet nok, og selvom du straks tænker begravelse eller Mr. Grey – så passer det ikke. En sort skjorte er altid et sikkert valg, den passer (næsten) til alle lyse bukser eller sorte. Så har du ikke en sort skjorte i dit klædeskab endnu, så kan du altid ønske dig sådan en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *