10 Gaveideer til ham – Find Din Gaveønsker Her

10 gaveideer til manden der har alt!

Du kender det godt.
Du er du på udkig efter en gave til mande, kæresten, din ven eller dig selv. Men når det kommer til ønskelisten, så er den bare tom – eller fyldt med sokker. Frygt ej, her skal jeg nok hjælpe.

Jeg er lige blevet 30 år, og mit største problem var – hvad skal jeg ønske mig! Derfor håber jeg at de næste 10 ønsker kan hjælpe dig.

1: Lego technic bugatti.

Som “barn” elskede jeg at lege med lego technic, men selvom jeg er 30 år i dag – så vil jeg stadig bruge tid på det. Derfor er lego technic, er altid en god gave at ønske sig hvis du har alt, og ønsker intet – og stadig er et “barn”

KØB DEN HER: LEGO Technic Bugatti – 2.395,00 kr

2: DENON Envaya Speaker

Denne lille satan, er nok den bedste trådløse bluetooth højtaler du har hørt – og så er den vandtæt.
Jeg har haft den i et stykke tid, og den overasker mig hver gang. Lyden, bassen og designet er genneført. Så kan du lide god lyd i et kompakt design, så skal denne helt sikkert på ønskelisten.

Læs mere om DENON 

KØB DEN HER: DENON ENVAYA – 1.299 kr

3: Dinner in the dark

Dinner in the dark, er en intim, sjov og spændende oplevelse – DU SKAL SKU PRØVE DET.
Tænk at sidde i mørke, i to timer, hvor du så får serveret en masse forskellige retter. En total modsætning af et almindeligt restaurantbesøg.

KØB DEN HER: Dinner In The Dark – 995 kr. pr. person

4: Lav din egen flaske whiskey

Jeg kender ikke mange mænd, som IKKE kan lide en god whiskey. Så hvorfor ikke få lavet din helt egen flaske? Det er både sjovt, og måske bliver du den nye Macallan.

KØB DEN HER: Din egen Whiskyflaske – 399 kr

5: CAST IRON SKILLET

Den mest alsidige pande du nogensinde vil ejer. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker at lave mad – og det er bare lidt sjover når man har det rette udstyr. Med denne pande, vil du både overleve PUBG men også i dit køkken. 1 – 0 til dig.

KØB DEN HER: CAST IRON SKILLET – ca. 850 kr. inkl. levering

6: Philips Multigroom Series 7000

Hvad med en bedst i test skægtrimmer?  5/5 stjerner – Les Numeriques og gode anmeldelser! Det er ingen hemmelighed at jeg bruger meget tid på mit skæg, da jeg sådan ca. har haft skæg siden jeg var 13 år. Så mit nyeste køb er dette sæt, som simpelthen har alt du skal bruge.

KØB DET HER: Philips Multigroom Series – 599 kr.

7: En Montblanc kuglepen

Du tænker sikkert. Hvad f…. skal jeg bruge en kuglepen til? Men sandheden er, den vil følge dig hele livet, som en tro følgesvend. Jeg elsker simpelthen MontBlanc, deres produkter og især deres kuglepenne. Det er ikke kun lir, det er stil for alle pengende.

KØB DEN HER: Montblanc kuglepen – fra 1.650 kr

8: Japansk stål i køkkenet

Det bedste i mit køkken er mine knive – de er alt og jeg vil ikke undvære dem. Så forestil dig at stå med et samuraisværd i hånden, næste gang du skal lave mad. Her får du knive som er udviklet fra samme traditioner, i samme områder og fra samme erfaring som ligger bag det traditionelle samuraisværd. Ja, de er skarpe.

KØB DEM HER: Japanske kokkeknive – fra 456 kr. pr. stk

9: Xbox One X

Jeg har altid været vild med konsolspil og jeg vil nok altid være det. Er du også er vild med at spille på konsoller eller har overvejet at købe/ønske dig en Xbox One X – så skal du ikke holde dig tilbage. Det er en fed maskine, med masser af muskler bag, som kun vil øge din spilleglæde.

KØB DEN HER: Xbox One X 1TB + Forza Horizon 4 og Motorsport 7 – til 2.999 kr.

10: En investering i dit helbred

Jeg siger ikke at det bedste kommer til sidst – men det er helt klart en godt investering. Hvis du ikke allerede dyrker motion eller anden fysisk aktivitet – så kom i gang. Det tog desværre alt for mange år før jeg kom i gang.
Men starten på de 30 år, var en ny æra i mit liv, har har ALDRIG haft det bedre.

Husk: Kroppen er din bedste investering.

KØB 1 ÅRS FITNESS – PRIS fra 1.908 kr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *